Maak kennis met Bernadette

Coach en mediator Bernadette Boerlage

Integriteit, geduld en bevlogenheid. Deze woorden zijn coach en mediator Bernadette Boerlage op het lijf geschreven. Niet voor niets is de in Nijmegen woonachtige Bernadette al jaren een betrouwbare partner van uiteenlopende bedrijven en overheden. Niet alleen op het gebied van coaching en mediation, maar ook als organisatieadviseur en vertrouwenspersoon staat zij organisaties bij. Daarnaast is zij als counselor een klankbord voor leidinggevenden, werknemers of ondernemers.

Met haar bedrijf BBCC Coaching & Mediation is Bernadette met name actief in de regio Arnhem, Nijmegen, Oss en ’s Hertogenbosch. De coachings- en mediationpraktijk staat voor een pragmatische en doelgerichte aanpak. ‘De focus ligt altijd op het behalen van structureel resultaat’, verklaart Bernadette. ‘Tijdens mijn coachings- en mediationsessies ga ik uit van gezonde mensen die worstelen met een tijdelijk probleem waarbij ik ze kan helpen. Die uiteindelijke oplossing moet voor alle betrokken partijen aanvaardbaar zijn.’

Dankzij haar carrière in het bedrijfsleven als logistiek- en kwaliteitsmanager weet Bernadette waar zij over praat. ‘Voorheen hield ik me vooral bezig met de kwaliteit van processen en producten. Nu leg ik me liever toe op de kwaliteit van mensen. Daar valt de meeste winst te behalen!’ Als je Bernadette hoort praten over haar werk merk je dat ze hart heeft voor haar cliënten en dat ze zelf steeds kritisch is op haar functioneren.

Wilt u meer weten over de aanpak van de coachings- en mediationpraktijk? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

Arbeidsconflicten komen iedere dag voor. Sommige conflicten binnen een organisatie lossen zich vroeg of laat vanzelf op. Wanneer dat niet gebeurt is het zaak hulp in te schakelen voordat een conflict escaleert.
U kunt dit boek bestellen bij bol.com, € 14,95
ISBN 978-9462-4019-69