Dingen van Bernadette

Sneeuw in de tuin, bladeren van de bomen en koude wind: echt winter. Tijd om hard te werken. In mijn geval ben ik altijd afhankelijk van mensen die wel of niet een beroep op mij doen. De ene week is het druk, de andere week is mijn agenda bijna leeg. Veel collega’s vinden dat best wel eng. Want geen werk betekent ook geen inkomsten; het lot van een kleine zelfstandige. Daartegenover staat dat je in rustige tijden altijd iets nieuws kunt uitproberen. En soms ben je daar succesvol in…

Zo zijn we met een aantal collega’s www.HetCoachingsGilde.nl begonnen: Een landelijk netwerk van coaches die allemaal een certificeringstrajact hebben doorlopen van QSN, een organisatie die zich bezighoudt met de toetsing van kwaliteitsrichtlijnen. In dit geval van Achmea/Zilveren Kruis. We zijn sinds 01-01-2017 zorgpartner van Achmea! We zijn apetrots!

Voor mijn normale werk maakt het geen verschil, maar we kunnen nu ook grote opdrachtgevers bedienen. Opdrachtgevers die verzekerd zijn voor verzuim kunnen, afhankelijk van hun polisvoorwaarden, coaching preventief of curatief inzetten. We gaan, nu we gecertificeerd zijn, ook met andere verzekeraars rond de tafel om te onderzoeken of we ook hún klanten mogen bedienen. Heel spannend en weer totaal iets nieuws. Kijk je eens op de website?

Mijn dagen nu zijn gevuld met veel kantoorwerk, ICT-perikelen, bellen met mogelijke opdrachtgevers, bezoeken aan de werkgeversdesk, visitekaartjes ontwerpen etc. etc. Het is leuk om weer eens iets nieuws te doen: Help Bernadette de winter door!

Uiteraard ben ik gewoon beschikbaar voor coaching en mediation. Want dat zijn de dingen waar mijn hart écht ligt!

Terug naar de E-zine